Ultimele Știri

Teodor Atanasiu audiat la DNA într-un dosar de corupţie!

Vicepreşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu  a fost audiat joi într-un dosar de corupţie la DNA. Acesta a fost citat ca martor într-un dosar ce vizează activitatea la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), unde acesta a deţinut funcţia de preşedinte.

Atanasiu a declarat că a fost contactat telefonic şi rugat să se prezinte la DNA, în calitate de martor. Teodor Atanasiu este din 2012 senator, reprezentând cel mai mare colegiu din judeţul Alba, care cuprinde zonele Alba Iulia, Cugir – Zlatna şi Munţii Apuseni. Atanasiu a fost anterior deputat, iar în perioada 2004 – 2008, membru în Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, fiind ministru al Apărării şi ulterior preşedinte al AVAS, din 2006 până în 2008.

În acest dosar de corupţie anchetatorii verifică legalitatea trasferului unităţilor Turceni şi Rovinari din patrimoniul Ministerului Economiei în cel al AVAS, în perioada, în care Teodor Atanasiu a deţinut funcţia de preşedinte AVAS.

„Îi cercetează pe directorii generali de la cele două complexe de ce au făcut plăţi în loc să facă transfer de acţiuni. Eu am fost întrebat cum erau mecanismele de acordare a mandatelor din AGA şi administraţie şi care erau procedurile”, a declarat senatorul, la ieşirea din sediul DNA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*