Ultimele Știri

FOTO: Peste 70 de mii de oameni în stradă! ”Nu mai vrem corupție!”

Actualizare 22:03 – Miercuri, 4 noiembrie, am avut cea mai mare manifestație din ultimii 25 de ani. Peste 70.000 de oameni au ieșit în stradă. Manifestanții afirmă că nu se mulțumesc doar cu demisia guvernului Ponta, ei vor să de-a jos sistemul corupt care a năpădit România.

Actualizare 21.00 Peste 50.000 de oameni au ieșit în Bucureşti şi în ţară.

Actualizare 20:30 – La Parlament avem oficial protest PNL. Cei de la portavoce scandează „JOS PARLAMENTUL!” din față, de la gardul Casei Poporului. Oamenii care vin din spate sunt tăcuți. Deturnarea se pare că a reuşit, relativ.

Actualizare 20:07 – Mii de oameni au ajuns în fața Parlamentului României. Grupul suspect cu portavoci nu a reușit să preia vocea străzii, fiind îndepărtat precum un organism străin din rândul manifestanților. Ei au încercat să profite de pe urma protestelor naturale declanșate de tragedia din clubul Colectiv. Alte 7000 de persoane manifestează în Piața Universității la această oră.

Actualizare 19:55 – Manifestanții nu au lideri și din câte observăm sunt complet dezorganizați. Sunt proteste în Timișoara, Cluj, Deva, Craiova, Iași și Galați.

Actualizare 19:40 – Peste 10.000 de oameni sunt în stradă la această oră și se îndreaptă spre Piața Unirii. Se pare că grupul s-a despărțit în două. O parte a protestatarilor a rămas în Piața Universității.


Peste 6.000 de oameni, care s-au adunat din nou, miercuri seară, la Piaţa Universităţii, au blocat bulevardul Nicolae Bălcescu, şi scandează mesaje anticorupţie, împotriva tuturor partidelor şi pentru alegeri anticipate.

Se pare că mafia politică din România nu se dă dusă cu una cu două şi încearcă să deturneze protestele românilor.

În Piața Universității un mic grup cu portavoci încearcă să deturneze protestul. Ei cer alegeri anticipate, exact marea dorință a Partidului Național Liberal.

„Ăia cu Colectiv să se ducă mai încolo”, au strigat cei din grupul suspect. Sunt aceiaşi revoluționari vânduți care au adus USL-ul la putere.

În Piața Universității sunt 6.000 de oameni, dar numărul lor creşte. Ei  scandează: „Peste tot corupţie, nicăieri Justiţie”, „Toate partidele, aceeaşi mizerie”, „Vrem schimbare, nu catedrale”, „Corupţia ucide” şi „Jos sistemul mafiot”.

Pe pancarte au scrise mesaje precum: „Nu vrem PNL, nu vrem PSD, nu vrem USL, nu pentru asta s-a ieşit ieri în stradă. Plecaţi toţi”, „Dacă vă schimbaţi „Iohannis, atenţie. Ai o singură şansă. Fără securişti, fără mafioţi”, „DNA, nu răspunzi decât în faţa românilor, iar românii spun: Rade-i pe toţi”, „Dacă vă schimbaţi între voi, generaţia noastră vă duce la gunoi”, Nou partid, nou început”, „Bunicii la război, părinţii la revoluţie, noi căutam o altă soluţie”.
proteste universitate
 
proteste universitate
 
proteste universitate
proteste universitate
proteste universitate
proteste universitate

Oamenii au început să se adune în Piaţa Universităţii după ora 18.00.

Anunţul privind mitingul de miercuri seară a fost făcut, ca şi cu o zi în urmă, pe pagina de Facebook ”Demisia Piedone, subordonaţilor lui şi tuturor celor răspunzători”.

Iniţiatorii manifestaţiei de miercuri seară au anunţat că acum bucureştenii trebuie să meargă la Palatul Cotroceni ”să ceară un guvern bazat pe oameni specializati, nu politici”.

„Vă anunţ că ieşirile în stradă vor avea loc în continuare. Primul pas a fost realizat. Acum, ca să putem obţine ceea ce ne dorim cu adevărat trebuie să mergem la Palatul Cotroceni să cerem un guvern bazat pe oameni specializati, nu politici! Pentru ca altfel în locul lor vor venii alţii mai răi sau nu decât proaspeţii demisionaţi. Vrem cu toţii la conducerea acestei ţări oameni cu pregătiri, cu idei, oameni inovatori, nu nise foşti securişti şi comunişti care trag cu dintii de scaune şi de bani! Lupta spre normalitate continuă!”, a scris unul dintre iniţiatorii protestului.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on FOTO: Peste 70 de mii de oameni în stradă! ”Nu mai vrem corupție!”

  1. excelent, nu-i mai prosteste sistemul de data asta

  2. George Mcrobie // 5 noiembrie 2015 at 13:56 // Răspunde

    Vad o influenta destul de mare asupra acestei pagini web din partea mafiei mas-media jadanosioniste ce conduce Romania.Cat va plateste jadanul Soros pentru desimformare????

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*