Ultimele Știri

Temperaturile cresc în toată țara. Zona în care va ploua consistent în zilele următoare

vremea meteo temperaturi iarna 2

Astăzi vom vedea soarele din când în când și temperaturile cresc față de ieri; maximele vor fi curpinse între 9 și 19 grade, iar minimele, între 2 și 12 grade.

Cum va arăta vremea în următoarele 3 zile

În București, mâine încălzirea continuă, vom avea vreme frumoasă în general, însă dimineața mai pot persista norii de ploaie. Minima coboară spre 5 grade.

Miercuri rămânem cu temperaturile nefiresc de mari; în plus se mai împrăștie norii și vântul va fi domol. Se răcește un pic în noaptea de miercuri spre joi: minimă coboară spre 2 grade, poate și mai mult în zona de la marginea orașului.

Joi scad temperaturile, însă valorile rămân peste mediile perioadei. Vremea va fi însorită, dar pe seara cresc șansele de ploaie.

La munte mâine în nordul Apusenilor și al Orientalilor se face mai frig și va ploua destul de mult. Ziua vor fi ploi, dar peste noapte vine lapovița. Restul masivelor prind vreme mai bună.

Miercuri se anunță o răcire simțitoare și tot mai mulți nori. În Occidentali în nordul Orientalilor va fi lapoviță, iar vântul prinde din nou putere.

Joi vremea se strică mai pe seară, când vine lapovița în Munții Banatului și în zona Meridionalilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*