Ultimele Știri

Temperaturi foarte scăzute astăzi în țară. Minus 6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scăzută temperatură din această toamnă s-a în această dimineață la Miercurea Ciuc. Conform meteorologilor, la miezul nopţii de miercuri spre joi temperatura a coborât la limita îngheţului şi de atunci a scăzut continuu, la Staţia Meteo Miercurea Ciuc fiind măsurată, în jurul orei 6.30, valoarea termică minimă de minus 6 grade Celsius.

Din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în aceste zile de toamnă, mai multe şcoli şi grădiniţe din Miercurea Ciuc beneficiază de încălzire, începând de miercuri, iar de joi se furnizează agent termic şi în spitalele racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Vremea s-a dovedit a fi extrem de rece în cursul nopţii în tot judeţul Harghita, minimele consemnate de meteorologi fiind de minus 4 grade Celsius la Joseni, minus 2,4 grade Celsius la Topliţa, iar la Staţia Meteo de pe vârful Bucin valoarea termică minimă măsurată joi dimineaţă a fost de zero grade Celsius.

În municipiul Odorheiu Secuiesc, termometrele au indicat singura minimă pozitivă din judeţul Harghita, de un grad Celsius.

Se anunță o toamnă fruguroasă, cu temperaturi destul de scăzute pentru această perioadă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*