Ultimele Știri

Telefonul mobil îşi pierde treptat principala funcţie pentru care a fost creat

telefoane mobile

Oamenii au încetat să mai folosească telefoanele pentru apeluri și, în schimb, preferă să comunice prin intermediul aplicațiilor precum Facebook, WhatsApp sau Twitter.

O companie de servicii de telefonie din Marea Britanie a publicat un raport prin care arată că profiturile survenite din urma apelurilor telefonice au scăzut drastic în ultima perioadă.

Numărul minutelor petrecute la telefon, în decursul unei luni, a scăzut foarte mult, o persoană comunicând prin apeluri doar 190 de minute pe lună. În plus, clienții companiilor de telefonie nu mai optează pentru abonamente care să ofere un număr mare de minute, aceștia mulțumindu-se cu strictul necesar.

Oficialii companiei EE din Marea Britanie sugerează că nu doar apelurile sunt afectat. De asemenea, oamenii nu mai sunt interesați nici în a trimite SMS-uri.

Într-o lume în care totul este conectat la internet, aceștia preferă să trimită mesaje prin WhatsApp, sau alte aplicații de mesagerie, care permit o experiență interactivă, scrie Playtech.ro.

Pe de altă parte, există oamenii care lucrează în domeniul afacerilor și care sunt dependenți de apelurile telefonice, deoarece, chiar și cu toată dezvoltarea tehnologiei, sunt cele mai practice și cele mai de încredere atunci când vrei să dai un telefon. Astfel, aceștia vor începe să migreze de la companie la companie, către cea care oferă cel mai bun serviciu de voce și care nu pune accent doar pe oferta de date celulare.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*