Ultimele Știri

Tecău și Rojer sunt eliminați de la Turneul Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au obținut două înfrângeri din două meciuri disputate în cadrul Grupei A, iar șansele celor doi s-au redus la zero, având în vdere că ceilalți adversari am măcar câte un meci câștigat.

Horia Tecău, alături de Jean Julien Rojer, a dezamăgit la Turneul Campionilor, clasându-se pe ultimul loc în Grupa A după doar două meciuri disputate în fața fraților Bryan și a cuplului dintre Alexander Peya și Bruno Soares, pe care le-au și pierdut.

Surpriza din faza grupelor a reprezentat-o perechea formată din fostul coechipier al lui Horia, Robert Lindstedt și Lukasz Kubot, care deși sunt ultimii favoriți din cadrul turneului final, au obținut două victorii consecutive, iar accederea în semifinale le este garantată, chiar dacă vor mai avea de jucat împotriva perechii româno-olandeze.

„Pe Robert am reușit să-l înving de fiecare dată. N-au fost meciuri ușoare. Am jucat împotriva lui la Paris și a fost un meci disputat. Va fi un meci greu, dar sperăm să ne refacem și să câștigăm acest ultim meci din grupă. Sunt sigur că Jules își dorește prima victorie la acest turneu și ne vom lupta până la sfârșit. Așa facem tot timpul, chiar dacă jocul nu iese câteodată așa cum ne dorim noi ne luptăm și încercăm să câștigăm” a declarat Horia Tecău înaintea meciul de mâine.

Tecău şi Rojer au fost învinşi, ieri, cu scorul de 6-7, 6-3, 10-6, de americanii Mike şi Bob Bryan, deși liderii mondiali nu se află în cea mai bună formă.

În acest sezon, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au opt titluri ATP şi au pierdut o finală, fiind considerați printre favoriții Turneului Campionilor, dar se pare că sunt departe de ajunge în careul de ași.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*