Ultimele Știri

Tecău și Rojer, în finala turneului de la Valencia

Horia Tecău, alături de Jean-Julien Rojer, s-a calificat în finala probei de dublu al turneului ATP de la Valencia, după o victorie în două seturi în semifinale împotriva cuplului dintre Leonardo Mayer și Joao Sousa, scor 6-4, 7-6.

Tecău și Rojer, capi de serie cu numărul 4, au reușit să acceadă în finala turneului dotat cu premii în valoare de 1.496.095 euro, în mai puțin de-o oră și 20 minute, cu scorul de 6-4, 7-6, iar în finala de duminică vor înfrunta cuplul format din Kevin Anderson și Jeremy Chardy.

Perechea româno-olandeză, aflată la a noua sa finală în 2014, și-a asigurat odată cu acest succes un cec de 52.000 de euro și 300 de puncte ATP, foarte importante în cursa pentru calificarea la Turneul Campionilor de la Londra. Dacă până acum Tecău și Rojer ocupau locul 6 în ierarhia ”Race to London”, la care se califică cele mai bune opt perechi din anul în curs, câștigarea unui nou trofeu la dublu, îi pot aduce în Top 4.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au șapte titluri ATP împreună, toate câștigate anul acesta, la Zagreb, Casablanca, București, s-Hertogenbosch, Washington, Shenzhen și Beijing. Unica finală piedută a fost la Rotterdam.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*