Ultimele Știri

Tecău și Rojer au câștigat proba de dublu a turneului ATP de la Shenzhen

Echipa formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a câștigat proba de dublu a turneului ATP de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 590.230 dolari, duminică, după ce a dispus în finală de cuplul australian Sam Groth/Chris Guccione, cu 6-4, 7-6 (4).

Tecău și Rojer, principalii favoriți, au primit un cec de 32.500 dolari și 250 de puncte, în timp ce învinșii au fost recompensați cu 17.080 dolari și 150 de puncte ATP.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat al șaselea lor titlu ATP împreună, toate anul acesta, la Zagreb, Casablanca, București, s-Hertogenbosch, Washington și Shenzhen, pierzând o finală, la Rotterdam. Cei doi ocupă locul 8 în clasamentul pe perechi în 2014, ”Race to London”, cu șanse considerabile de a se califica la Turneul Campionilor.

Tecău și Rojer vor participa săptămâna viitoare la turneul de la Beijing, cu premii de 2.500.470 dolari, iar în runda inaugurală vor înfrunta cuplul spaniol David Marrero/Fernando Verdasco (N. 3). Ibericii s-au impus în meciul direct din optimile US Open, cu 6-3, 6-2.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*