Ultimele Știri

Tecău, reacţie inedită după ratarea titlului de la dublu mixt la Australian Open

Horia Tecau

Perechea Horia Tecău (România)/Coco Vandeweghe (Statele Unite ale Americii) a pierdut, duminică dimineaţa, finala de dublu mixt la Australian Open în faţa cuplului Bruno Soares (Brazilia)/Elena Vesnina (Rusia), scor 4-6, 6-4, 5-10.

Horia Tecău a publicat, pe contul de Facebook, după înfrângerea din finala de dublu mixt a turneului de Mare Şlem de la Australian Open, versurile poemului „If” („Dacă”), al lui Rudyard Kipling, care apar scrise la intrarea Terenului Central de la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2015.

Constănţeanul, care a aniversat împlinirea a 31 de ani la începutul turneului de Mare Şlem, de la Melbourne Park, a publicat, pe contul de Facebook, primele patru versuri din strofa a doua a poemului scris în 1895, în limba engleză: „If you can dream—and not make dreams your master/If you can think—and not make thoughts your aim;/If you can meet with Triumph and Disaster/And treat those two impostors just the same” (n.r. – „Dacă visezi – dar nu-ţi faci visul astru;/De poţi să speri – dar nu-ţi faci jindul ţel;/De-ntâmpini şi Triumful şi Dezastrul/Mereu senin şi în acelaşi fel”, potrivit traducerii furnizate de site-ul pruteanu.ro).

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*