Ultimele Știri

Teafărul Ludovic Orban și mașina parlamentară avariată

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se întorcea de la Iași la Bucureşti, când maşina pe care o conducea s-a răsturnat în dreptul localităţii Sârca.

Ludovic Orban a rămas nevătămat în urma accidentului rutier din această după amiază, el fiind cel care a chemat un echipaj de Poliție la fața locului. Deasemenea, parlamentarul a explicat din ce cauză nu a putut deține controlul mașinii care aparține Camerei Deputaților.

Spre deosebire de restul părților de carosabil, în viraj, în zonă era un fel de mâzgă. A intrat în derapaj mașina, a derapat înspre sensul opus, din care veneau mașini”, a spus Ludovic Orban.

54c38592682ccfb70ca75b71

De altfel, accidentul s-a petrecut la mai puţin de 50 de metri distanță de indicatorul care avertiza că viteza maximă în zonă este de 50 de kilometri pe oră, însă acesta nu depășise limita de viteză.

„Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe cupolă”, a precizat și inspectorul principal Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Polițistii l-au testat apoi și au ajuns la concluzia că Orban nu consumase băuturi alcoolice. Mașina, o Dacie Logan care apartine Camerei Deputaților, a fost destul de avariată, iar costurile reparaţiilor vor fi suportate în baza asigurării CASCO încheiată de Parlament.

54c38803682ccfae0da75b71

Ludovic Orban nu este la primul accident rutier, în decembrie 2007, pe vremea când era ministru al Transporturilor, pe Șoseaua Cotroceni, în Capitală, a acroșat o adolescentă de 14 ani. . Parlamentarul a rămas atunci fără carnet de conducere pentru trei luni, iar fata a suferit o contuzie la braţ.

Ludovic Orban a participat la Biroul Politic Naţional al PNL, care s-a desfăşurat, vineri seară, la Iaşi, iar astăzi a participat la evenimentele dedicate Micii Uniri. El se deplasa către Focşani.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*