Ultimele Știri

Tăriceanu, un atac la justiție: Procurorii au lansat o cruciadă împotriva primarilor

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu acuză ”o cruciadă” a procurorilor împotriva primarilor, el spunând face legătura ”directă” între anchete şi campania electorală şi că ”în final se ia dreptul cetăţenilor să selecteze ei care sunt conducătorii localităţilor”, iar ”această funcţie e preluată de Procuratură”.

”Ceea ce pe mine mă intrigă este următorul fapt: că observ această cruciadă împotriva primarilor care are loc în plină campanie electorală. Multe dintre acuzaţiile care li se aduc sunt legate de fapte petrecute cu opt sau zece ani în urmă. Stau şi mă întreb: nu exista timpul până în campania electorală să fie anchetaţi de Procuratură? Acum, în campania electorală, eu fac o legătură directă politică între această acţiune şi situaţia din România a alegerilor”, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

El a adăugat că Procuratura ”preia” rolul alegătorilor, susţinând că anchetele penale iau dreptul electoratului de a-şi alege primarii.

”Nu se poate aşa ceva, ca în final să se ia dreptul cetăţenilor să selecteze ei care sunt conducătorii oraşelor sau localităţilor care urmează să fie conduse de candidaţi şi văd că această funcţie este preluată de procuratură şi este anormal”, a mai spus Tăriceanu.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Tăriceanu, un atac la justiție: Procurorii au lansat o cruciadă împotriva primarilor

  1. Repetentu ,orgolios si tupeist vrea sa spuna ca e o campanie impotriva hotilor nerusinati cu functii publice !Sa ne trsiedti DNA si sa -i prinzi pe toti ,amin !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*