Tăriceanu răspunde acuzațiilor cu privire la schimbarea permisului peste rând: Preocuparea aleșilor nu este statul la coadă

  • Nicoleta Ungureanu
  • 17 august 2016
  • Politică

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, face primele declarații cu privire la acuzațiile aduse de avocata Elena Nicuț. Acesta declară că ”precuparea aleșilor nu e statul la coadă, ci problemele comunității”.

O avocată a făcut plângere la DNA împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzându-l pe acesta că şi-a reînnoit permisul de conducere ocolind coada de aproximativ o mie de persoane de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Există în orice stat câteva funcţii importante unde oamenii au fost aleşi pentru ca să reprezinte într-un fel statul şi să se dedice în principal problemelor societății şi comunităţii lor. Asta trebuie să fie preocuparea lor principală, nu statul la coadă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a fost filmat joi dimineaţă când s-a dus să-şi reînnoiască permisul de conducere ocolind coada de aproximativ o mie de persoane de la (DRPCIV) pe o uşă din curtea interioară.

Am vorbit să merg înainte de începerea programului, ca să nu fac un gest ostentativ de a trece prin faţă”, a adăugat președintele Senatului.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *