Tăriceanu, despre ministrul de Interne: „Un nimeni!”

  • Adrian Marinescu
  • 7 septembrie 2016
  • Politică
tariceanu

Șeful Senatului, copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, susține că Dragoș Tudorache, noul ministru de Interne, ar face parte din „categoria talibanilor” din Guvernul lui Dacian Cioloș.

Totodată, Tăriceanu a atras atenția că acest Guvern abadonează pe zi ce trece poziția apolitică.

„Pentru mine este un nimeni. Despre un nimeni, nu comentez nimic. Nu am auzit de el, nu știu de unde este, de unde vine. Am auzit că a lucrat pe la Bruxelles, nu este o persoană cunoscuta. Nu mă surprinde numirea pentru că, din ce am citit prin presă, am înțeles că face parte din categoria talibanilor din Guvernul condus de domnul Cioloș. Având în vedere și opțiunile politicile ale unora din membrii Cabinetului – am inteles că Pîslaru și am ințeles că mai este încă unul care au deja opțiuni politice – numirea de la Ministerul de Interne se înscrie în aceeași linie și Guvernul așa zis tehnocrat devine pe zi ce trece tot mai putin tehnocrat și tot mai mult politic” a declarat Tăriceanu, citat de HotNews.ro.

La randul sau, preledintele PSD Liviu Dragnea a afirmat despre Tudorache că este „un domn de care se spune că e PNL”.

„Noi nu vrem să punem paznici de la partid la un ministru. Ne uităm la activitatea lui, dacă omul e corect o să fie foarte bine, dacă nu, o să reacționăm foarte, foarte dur’, a declarat Dragnea la finalul BPN al PSD.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *