Ultimele Știri

Tăriceanu cere moțiune de cenzură: Guvernul a modificat pe „şest” Codul Penal şi cel de Procedură Penală

calin popescu tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că discuţia despre o moţiune de cenzură la adresa Guvernului ar putea fi reluată după 5 iunie, afirmând că Executivul a profitat de campania electorală pentru a modifica ”pe şest” prin OUG Codul Penal şi cel de Procedură Penală.

”În această chestiune Parlamentul ar trebui să adopte o atitudine exemplară de sancţionare prin respingerea acestei OUG fără niciun fel de dezbatere pentru a arăta că acest chestiuni sunt obligatoriu subiectul unor dezbateri în Parlament, subiectul unor dezbateri democratice, această este calea, corectă, normală prin care să fie adoptate modificările la cele două Coduri”, a declarat duminică copreşedintele ALDE.

Întrebat dacă îşi menţine afirmaţiile privind o eventuală moţiune de cenzură, Tăriceanu a afirmat că au fost multe motive în ultima perioadă de sancţionare a Guvernului.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Tăriceanu cere moțiune de cenzură: Guvernul a modificat pe „şest” Codul Penal şi cel de Procedură Penală

  1. Cacariceanu,guvernul a facut treaba ta si a penalilor din parlament,dar nu „incalcareaprocedurilor ” te deranjeaza ci faptul ca te stii cu musca pe caciula .Rusine „Liberalule”,esti celmai josnic parlamentar alaturi de Fonta

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*