Tăriceanu cere moțiune de cenzură: Guvernul a modificat pe „şest” Codul Penal şi cel de Procedură Penală

calin popescu tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că discuţia despre o moţiune de cenzură la adresa Guvernului ar putea fi reluată după 5 iunie, afirmând că Executivul a profitat de campania electorală pentru a modifica ”pe şest” prin OUG Codul Penal şi cel de Procedură Penală.

”În această chestiune Parlamentul ar trebui să adopte o atitudine exemplară de sancţionare prin respingerea acestei OUG fără niciun fel de dezbatere pentru a arăta că acest chestiuni sunt obligatoriu subiectul unor dezbateri în Parlament, subiectul unor dezbateri democratice, această este calea, corectă, normală prin care să fie adoptate modificările la cele două Coduri”, a declarat duminică copreşedintele ALDE.

Întrebat dacă îşi menţine afirmaţiile privind o eventuală moţiune de cenzură, Tăriceanu a afirmat că au fost multe motive în ultima perioadă de sancţionare a Guvernului.

loading...

One thought on “Tăriceanu cere moțiune de cenzură: Guvernul a modificat pe „şest” Codul Penal şi cel de Procedură Penală

  1. Cacariceanu,guvernul a facut treaba ta si a penalilor din parlament,dar nu „incalcareaprocedurilor ” te deranjeaza ci faptul ca te stii cu musca pe caciula .Rusine „Liberalule”,esti celmai josnic parlamentar alaturi de Fonta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *