Ultimele Știri

Tăriceanu, atac dur la adresa lui Băsescu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu aduce remarci puternice la adresa lui Băsescu, după ce președintele a declarat că Tăriceanu ar trebui să citească mai bine Constituția întrucât aceasta specifică în mod evident că președintele nu poate fi suspendat decât pentru 30 de zile. Acesta l-a numit pe președintele Senatului, ”inimă zburdalniză” și i-a cerut să citească Constituția pentru a evita să se facă de râs când planifică programul dat de Voiculescu.

La aceste remarci, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns dur și a declarat că președintele nu știe să se poate altfel decât precum un ”mitocan”. Acesta a spus că acesta își ”jignește adversarii” și se poartă ”mitocănește”. De asemenea, la remarca președintelui conform căreia el nu ar știi bine Constituția și  îl sfătuia pe acesta să o citească mai bine , acesta a declarat că președintele este cel care ar trebui să citească mai bine Constituția și ce prevede aceasta în cazul de față.

Tăriceanu a explicat motivul pentru care a propus Parlamentului data de 23 septembrie  pentru a lua o decizie în privința suspendării din funcție a președintelui, acesta fiind acela de a anticipa anumite întârzieri. Acesta a propus, vineri seară, iniţierea procedurii de suspendare şi demitere a preşedintelui Băsescu, el avansând şi un calendar, vizând suspendare în preajma datei de 23 septembrie şi referendum de demitere în 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidenţialelor.

Reamintim că motivele invocate de acesta pentru suspendarea din funcție a președintelui Băsescu sunt: implicarea președintelui în campania PMP, intervenţia directă la preşedintele Comisiei Europene, în cazul comisarului european şi raporturi instituţionale în forme necivilizate.

 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Tăriceanu, atac dur la adresa lui Băsescu

  1. „Tariceanu il ataca pe besescu”—-Mi-e teama ca in curand ii voi vedea pupandu-se pe gura ,precum rusii. In acest timp painea de pe masa romanilor va fi tot mai mica iar averea derbedeilor (noi stim care sunt)se va face tot mai mare.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*