Ultimele Știri

Tăriceanu ar putea fi condamnat la 5 ani de închisoare dacă se dovedește că şi-a folosit influenţa de lider politic pentru a-şi preschimba permisul auto fără să stea la coadă

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, riscă 5 ani de închisoare după ce a fost acuzat că şi-a folosit influenţa de lider politic pentru a-şi preschimba permisul auto fără să stea la coadă.

O avocată a făcut plângere la DNA împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzându-l pe acesta că şi-a reînnoit permisul de conducere ocolind coada de aproximativ o mie de persoane de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Cea care a depus plângerea la DNA este avocata Elenina Nicuţ. Aceasta susține că politicianul a beneficiat de un tratament preferenţial din partea poliţiştilor atunci când şi-a preschimbat permisul de conducere.

„Orice altă persoană străină de instituţie, care nu se bucură de influenţa şi autoritatea numitului Popescu Tăriceanu Călin Constantin Anton, nu ar fi putut pătrunde cu autoturismul în curtea interioară a instituţiei, nu ar fi fost întâmpinat de un reprezentant al instituţiei, după cum nu ar fi putut intra în cladirea instituţiei pe o altă uşă de acces decât cea destinată publicului şi în afara programului de lucru cu publicul”, se arată în denunţ.

Dacă acuzațiile se dovedesc reale, președintele Senatului riscă până la 5 ani de închisoare. Acesta a fost filmat joi dimineaţă când s-a dus să-şi reînnoiască permisul de conducere ocolind coada de aproximativ o mie de persoane de la (DRPCIV) pe o uşă din curtea interioară.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*