Ultimele Știri

Târgul Internaţional de Universități 2014

Cu scopul de a oferi informații referitoare la învățământul în străinătate mai mulți reprezentanți ai unor facultăți din România, Europa și Statele Unite ale Americii au participat la Târgul Internațional de Universități. Elevii și studenții interesați pot participa la seminarii, dar se pot informa și la standul fiecărei faculțăți în parte.

RIUF (Romanian International University Fair) ediția a XV-a are loc anul acesta la:

 • București: 4-5 Octombrie- Sala Palatului
 • Timișoara: 7 Octombrie- Hotel Continental
 • Iași: 9 Octombrie- Congress Hall Palas

r2

Odată ce ți-ai cumpărat biletul în valoare de 5 lei urmează să te înregistrezi cu datele personale și exprimându-ți interesul pentru țara și domeniul în care ți-ar plăcea să înveți. Apoi, cu o hartă a târgului, ecusonul personalizat și revista de prezentare putem spune că începi să beneficiezi de consiliere și informare pentru studiile în străinătate.

Te poți înscrie și online aici, asta dacă nu vrei să stai puțin la coadă după achiziționarea biletului care se face la intrare.

Având peste 1400 de universități partenere, peste 6000 de programe de studiu, consilieri educaționali precum EDMUNDO sau UNIVERSALIO îți stau la dispoziție și vor încerca să îți răspundă la orice întrebare ai despre admiterea în învățământul universitar din România cât și în cel din străinătate, îți vor explica ce trebuie să faci ca să obții o bursă ori să faci parte dintr-un program de studiu și multe altele.

r3

Anul acesta la târg participă universități din:

 1. România
 2. Danemarca
 3. Elveția
 4. Germania
 5. SUA
 6. Ungaria
 7. Marea Britanie
 8. Olanda

O listă a universităților prezente găsiți aici. Mai multe informații cu privire la eveniment puteți găsi și pe site-l tângului: www.riuf.ro .

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*