Ultimele Știri

Ţara arde, PNL-ul se ceartă

Teodor Atanasiu

Entuzismul câştigării alegerilor prezidenţiale a PNL a trecut, însă liderii fracţiunii politice continuă să-şi împartă succesul fals. Certurile şi bârfele din interiorul partidului sunt la ordinea zilei, iar PSD-ul profită din plin de organizarea proastă a rivalilor de pe scena politică şi instrumentează modificarea Codului penal.

Reformarea PNL-ului e doar o mască temporară, sub care alianţa PNL-PDL se destramă. Cel puţin aşa arată situaţia hilară în urma publicări stenogramelor unor discuţii între lideri ai vechiului PNL în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de partenerii din fostul PDL.

Vicepresedintele Teodor Atanasiu ar fi spus că celor din vechiul PDL li s-ar fi dat iluzia ca o să aibă prim-ministru, dar că nu îl vor avea, ceea ce a iritat cealaltă tabără.

Anca Boagiu şi Vasile Blaga au reacţionat imediat. Copreședintele PNL București ia transmis lui Atanasiu, că dacă are ceva de comentat atunci să spună lucrurile direct, de față cu toată lumea și i-a cerut să facă un pas în spate, în timp ce Blaga a recunoscut că l-a deranjat contextul stenogramelor, dar a ținut să precizeze că el nu a simţit că PDL a fost folosit.

Ulterior, şedinţa de luni dimineaţă a partidului, a început cu înjurături şi jigniri, iar printre altele Alina Gorghiu le-a reproşat democrat liberalilor de ce nu au vrut să facă majoritate la Senat și mărturisește că sunt nemulțumiri peste tot în teritoriu.

Cel mai probabil cele două tabere nu ştiu cum să-şi împartă reprezentanţii în cadrul alegerilor locale şi nu găsesc o cale de mediere şi înţelegere în vederea creării unor majorităţi parlamentare anunţate. 

Între timp, PSD-ul se redresează şi-şi apără de închisoare corupţii, iar proiectele legislative iniţiate sunt pentru suprimarea puterii justiţiare.

Una peste alta, nimeni nu face nimic pentru ţară, iar noi trebuie să ieşim în stradă măcar pentru a ne apăra natura.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*