Ultimele Știri

Tandemul Ponta – Ghiţă instaurează controlul total asupra PSD

Victor Ponta, Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea instalează un control total asupra Partidului Social Democrat. În urma întrunirii Comitetului Extraordinar Naţional al PSD ne aşteptam la o înţelegere şi o motivarea a înfrângerii din 16 noiembrie, însă liderul social democrat Victor Ponta a ales să se ocupe de excluderea vocilor critice din cadrul partidului. 

Astfel, nimeni din echipa Dragnea – Ponta nu este vinovat pentru înfrângerea de la alegerile prezidenţiale. Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din Partidul Social Democrat, datorită atitudinii critice la adresa liderului Ponta. Cei trei au fost scoşi ţapi ispăşitori pentru eşecul din 16 noiembrie.  

Sebastian Ghiţă consideră că Partidul Social Democrat este asociat cu comunismul datorită prezenţei lui Ion Iliescu. Ion Iliescu este pus pe făraş şi invitat să părăsească PSD pentru că altfel nu se poate reforma. Singurii membrii care s-au opus excluderilor au fost Cătălin Ivan şi Ion Iliescu. 

UDMR a decis, joi, să iasă de la guvernare, iar premierul Ponta este nevoit să vină cu o nouă formulă pentru conducerea Guvernului. 

Acţiunile luate astăzi de echipa Ponta – Dragnea – Ghiţă instaurează un control total în cadrul PSD, dar anunţă şi o perioadă tulbure pentru social democraţi, fapt ce ar putea duce şi la pierderea conducerii Guvernului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*