Ultimele Știri

Tânăr găsit spânzurat, într-o pădure de lângă Timișoara. Polițiștii nu sunt siguri că e vorba de o sinucidere

politia

Descoperire șocantă la Timișoara: un bărbat de 32 de ani a fost găsit mort, marți dimineața, spânzurat într-o pădure de la marginea orașului.

Nu se știe exact ce s-a întâmplat, și lângă cadavru nu s-a găsit niciun bilet de adio. Un angajat al unui centru de echitație din apropiere a descoperit cadavrul și a alertat imediat autoritățile. Tânărul de 32 de ani locuia într-un apartament social din Timișoara și avea un loc de muncă stabil la o firmă din oraș. Provine dintr-un centru de plasament din Drobeta Turnu Severin. În această dimineață a fost descoperit mort în pădurea de la marginea orașului.

„Un băiat de aici din herghelie a venit în pădure să facă mături și a dat peste omul ăsta spânzurat. Când l-a văzut era să pice jos. Mi-a dat telefon zice Dorel hai că ai om spânzurat aici în pădure.“

Imediat, la fața locului au venit două Ambulanțe, o autospecială a pompierilor, dar și polițiști și criminaliști. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Decedase cu mai bine de 24 de ore în urmă.

Plutonier Mihai Erena ISU Timis: „Am intervenit pentru degajarea unei persoane spânzurate în pădurea de lângă Timișoara”.

Trupul bărbatului a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*