Ultimele Știri

Tamaș și Teixeira în locul lui Szukala și Sânmărtean la Steaua

Steaua a anunțat că se desparte, începând de astăzi, de Lukasz Szukala și Lucian Sânmărtean, iar în locul acestora se negociază venirea lui Gabi Tamaș și a lui Felipe Teixeira.

Steaua a ajuns la un acord cu arabii de la Al-Ittihad pentru transferul cu efect imediat al lui Szukala și Sânmărtean, iar aceștia urmează să părăsească cantonamentul din Spania și se alăture grupării conduse de Victor Pițurcă. În schimbul cedării celor doi fotbaliști din acestă iarnă, Gigi Becali va primi 1 milion de euro, deși iniţial ceruse 1,5 milioane de euro pe cel mai bun jucător al anului și cel mai bun stranier al anului din fotbalul românesc.

Rămași fără doi jucători importanți din lot, roș-albaștrii s-au reorientat pe piața transferurilor și s-au lăsat interesați de fundașul Gabi Tamaș și mijlocașul Teixeira. Fostul dinamovist ar reprezenta o soluție pentru postul de fundaş central, iar Anamaria Prodan ar fi deja negociat, aseară, la Londra, cu impresarul fundașului Florin Manea, un contract pe doi ani cu echipa campioană a României, fiindcă deși este sub contract cu Watford, acesta nu a mai evoluat din septembrie pentru eneglezi, după ce a suferit o ruptură de ligamente, care-l va face disponibil abia din primăvară.

Da, suntem în discuţii. Sunt alături de Florin Manea la Londra şi vorbim. E dorinţa noastră să îl ducem la Steaua, la fel şi a lui Gabi Tamaş. N-are de ce să pice transferul. Jucătorii profesionişti joacă acolo unde sunt bani şi se face performanţă. Haideţi, lăsaţi-mă, că vreau să semnăm actele”, a spus Anamaria Prodan pentru DigiSport.

Gabi Tamaș a preferat să ajungă la Steaua, iar astăzi va pleca în peninsula iberică alături de elevii lui Costel Gâlcă, deși fundașul fusese ofertat și de fostul său club Dinamo. Fundașul va primi în Ghencea 100 000 de euro la semnătură plus un salariu de 25 000 de euro pe lună.

Cum se poate găsi oricui înlocuitor, oficialii Stelei s-au gndit la varianta de a-l aduce pe mijlocaşul Petrolului, Filipe Teixeira care nu s-a prezentat la reunirea echipei. 

Jucătorul în vârstă de 34 de ani este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1, iar contractul său cu Petrolul expiră în vară, putând discuta cu orice echipă care îl contactează de pe acum pentru un transfer.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*