Ultimele Știri

Tabere de creație plastică finanțate de Ministerul Culturii, în valoare de 300.000 de lei

În Programul Cultural Naţional pentru susţinerea financiară a taberelor de creaţie plastică naţionale şi internaţionale au fost selectate pentru finanţare de Ministerul Culturii 11 proiecte. Ministerul Culturii va oferi aproximativ 300.000 de lei.

Printre celelalte oferte acceptate de Ministerul Culturii spre finanţare se află un simpozion internaţional de arte vizuale, unul de sculptură şi o tabără internaţională de street art.

Comisia a elaborat lista ofertelor culturale declarate câştigătoare şi a stabilit sumele care urmează a fi alocate fiecărei oferte selecţionate.

Bugetul aprobat pentru anul 2015 pentru susţinerea financiară a taberelor de creaţie plastică naţionale şi internaţionale a fost de 300.000 de lei. Suma maximă care putea fi acordată unui proiect este de 50.000 de lei. Acordarea finanţării nerambursabile este condiţionată de existenţa altor surse de finanţare, proprii sau atrase de solicitant, în limita unui procent de minimum 20% din bugetul total al proiectului propus spre finanţare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*