Ultimele Știri

Surse: Victor Ponta, din nou în Turcia

ponta

Premierul Victor Ponta se află din nou în Turcia, potrivit unor surse. Acesta s-ar fi deplasat pentru un nou control la genunchi, după operația avută în această vară.

Liviu Dragnea a fost întrebat astăzi unde se află Victor Ponta, acesta le-a declarat jurnaliștilor că nu știe: ‘Nu am vorbit cu el ieri, nici azi’, iar când a fost întrebat dacă premierul ar urma să meargă din nou în turcia, la analize, acesta a spus că ultima discuție au avut-o marți, la coaliție: ‘Nu ne-a zis nici mie, nici colegilor’.

El a adăugat că nu are cunoştinţă de o delegare a atribuţiilor.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară la 8 iulie, după o absenţă de aproape o lună. În această perioadă, Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.

La finalul lunii iulie, însă, Victor Ponta anunța că ‘este foarte posibil să mai fac o operație la genunchi – trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a făcut la precedenta operație. Nu e așa de grav ca data trecută, e mai simplu. Voi lipsi doar câteva zile, iar domnul Gabriel Oprea îmi va ține locul în această perioadă.’

The following two tabs change content below.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*