Ultimele Știri

Surse: Victor Ponta, din nou în Turcia

ponta

Premierul Victor Ponta se află din nou în Turcia, potrivit unor surse. Acesta s-ar fi deplasat pentru un nou control la genunchi, după operația avută în această vară.

Liviu Dragnea a fost întrebat astăzi unde se află Victor Ponta, acesta le-a declarat jurnaliștilor că nu știe: ‘Nu am vorbit cu el ieri, nici azi’, iar când a fost întrebat dacă premierul ar urma să meargă din nou în turcia, la analize, acesta a spus că ultima discuție au avut-o marți, la coaliție: ‘Nu ne-a zis nici mie, nici colegilor’.

El a adăugat că nu are cunoştinţă de o delegare a atribuţiilor.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară la 8 iulie, după o absenţă de aproape o lună. În această perioadă, Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.

La finalul lunii iulie, însă, Victor Ponta anunța că ‘este foarte posibil să mai fac o operație la genunchi – trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a făcut la precedenta operație. Nu e așa de grav ca data trecută, e mai simplu. Voi lipsi doar câteva zile, iar domnul Gabriel Oprea îmi va ține locul în această perioadă.’

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*