Ultimele Știri

Surse: Șoferul l-a turnat pe Gabriel Oprea! Mergea acasă cu coloana oficială

oprea

Potrivit unor surse Digi24, șoferul lui Gabriel Oprea a confirmat în fața procurorilor că acesta a fost preluat de coloana oficială din fața unei locații a Serviciului Român de Informații din zona Băneasa și se îndrepta spre locuința sa în cartierul Cotroceni.

Inspecția Judiciară s-a autosesizat, de asemenea, în cazul polițistului rutier decedat Bogdan Gigină. Inspecția Judiciară verifică dacă dosarul deschis de Parchetul Tribunalului București este de competența acestei instituții, având în vedere că ar fi implicat și un demnitar în funcție.

Dosarul ar putea fi preluat de Direcția Națională Anticorupție în urma verificărilor de la Inspecția Judiciară.  Ancheta deschisă în acest caz presupune şi verificarea modului în care vicepremierul beneficia de escorta poliţiei în seara accidentului.

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat, ieri, la ieșirea de la Parchet, că a răspuns la toate întrebările procurorilor. A evitat însă să răspundă la cele mai multe dintre întrebările jurnaliștilor.

Am răspuns la toate întrebările procurorilor, eram în timpul serviciului, îmi făceam datoria. Nu am voie să spun nimic în plus față de cât am declarat”, a spus el.

Gabriel Oprea a declarat, din nou, că în seara accidentului venea de la o instituție din domeniul securității naționale, dar nu a spus în ce direcție se deplasa.

N-am avut nimic în plus față de ce au avut ceilalți miniștri de Interne”, a spus Gabriel Oprea.

Întrebat dacă au fost 1.500 de urgențe, Gabriel Oprea a răspuns: „Am avut mai multe deplasări și se știu la Parchet. Tot timpul pentru a-mi face datoria”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*