Ultimele Știri

Surse: Ponta se operează în Turcia, procurorii îl aşteaptă la audieri

În această dimineaţă, avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Aceasta nu a făcut declaraţii în ceea ce priveşte absenţa premierului de la audieri. Mai mult, surse apropiate spun că premierul se află în Turcia unde este supus unei operaţii.

Premierul nu a fost prezent astăzi la DNA deoarece se operează în Turcia. Declarația a fost făcută de avocata lui Victor Ponta, în faţa procurorilor DNA.

Victor Ponta s-a accidentat recent la baschet. Premierul a fost la un control la Spitalul Militar Central în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni acuza probleme la genunchiul stâng. La spital, premierul a facut o investigatie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi că îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul. Se pare că Victor Ponta a ascultat recomandarea medicilor, iar acum se află în Turcia pentru o intervenţie chirurgicală.

Premierul  este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani, în calitate de avocat.

Faptele reținute de anchetatori ar avea legătură cu faptul că Ponta ar fi beneficiat de o parte însemnată din sumele obținute de către SCA „Șova și Asociații” de la complexurile energetice Turceni și Rovinari, deși nu a efectuat niciun fel de activitate profesională în temeiul convenției de conlucrare dintre cele două case de avocatură.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Surse: Ponta se operează în Turcia, procurorii îl aşteaptă la audieri

  1. Plăgiuță vrea să învețe de la Erdogan cum se linșează procurorii care anchetează hoțiile familiei, cum se înăbușă în sânge manifestațiile publice, cum se pune căluș presei, cum se controlează internetul și derbedeul nostru are simțul grandorii, va fi mai sinistru decât Stalin și Hitler la un loc

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*