Ultimele Știri

Surse din PLN susțin că Ioțcu ar fi fost amenințat cu pușcăria de către Falcă

Falca

Mai multe surse din PNL susțin că între Gheorghe Falcă și Nicolae Ioțcu, ar fi avut loc anumite conflicte, în urmă cu câteva zile. În urma acestor certuri, Ioțcu ar fi fost amenințar de Falcă, că o să fie băgat în pușcărie.

Motivul pentru care ar fi avut loc certurile dintre cei doi, este acela că Ioțcu ar fi refuzat să dea bani unor primari PNL din județ. Președintele Consiliului Județean Arad l-a acuzat, în cadrul acestor certuri, pe Gheorghe Falcă, că nu este capabil să conducă în mod eficient partidul.

La un moment dat, conflictul a început să ia amploare, așa că Falcă l-a amenințat pe Ioțcu cu faptul că va face astfel încât acesta să ajungă în pușcărie: „Te bag la pușcărie. Îți arat că te bag la pușcărie!”.

Curios este că la puțin timp de la acest conflict în care Falcă a amenințat cu pușcăria, Ioțcu a fost arestat. Sursele spun că primarul Aradului ar avea relații foarte bune cu conducerea parchetelor arădene, care i-ar oferi protecție lui Falcă pe filieră neo-protestantă, conform Arad24.net.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*