Ultimele Știri

Surpriza pregătită de Metrorex de Ziua Unirii

Metrorex vrea să sărbătorească întru-un mod inedit ziua de 24 ianuarie, atunci când e Unirea Principatelor Române, momentul în care s-au unit Moldova şi Ţara Românească, sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza.

Cu acest prilej se cântă si se dansează Hora Unirii . Versurile apartinând poetului Vasile Alecsandri au fost publicate pentru prima dată în 1856, în Steaua Dunării, revista lui Mihail Kogălniceanu, titlul original fiind Hora Unirei. Muzica a fost compusă de Alexandru Flechtenmacher.

”Va invitam, dragi calatori cu metroul sa participati la concertul ce va fi susţinut cu acest prilej de celebrul Ansamblu Folcloric ”Cununa Carpatilor”, duminica 24 ianuarie la ora 14:00, în statia de metrou Piaţa Unirii 2. Va fi veselie din belsug, cântec, joc şi voie bună !

Punctul central al spectacolului dorim sa fie Hora Unirii, in care vom invita calatorii sa se prindă. In acest mod dorim sa aducem bucurie în suflete, punand totodata in valoare talentul si prestatia Ansamblului Folcloric ”Cununa Carpatilor”.”, anunță Metrorex.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*