Ultimele Știri

Surpriză pentru fanii Top Gear! Cu cine au semnat pentru relansarea show-ului și când va fi difuzat

Fosta echipă Top Gear se întoarce pe micile ecrane

top gear

Noul show automobilistic pregătit de fosta echipă a „Top Gear”, formată din Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, va fi difuzat începând din 2016 pe serviciul video la cerere Amazon Prime, care este deţinut de gigantul online american Amazon, potrivit theguardian.com.

Gigantul american Amazon este cel care va difuza emisiunea „Top Gear” în defavoarea platformei online americane Netflix, care, în ultima perioadă, şi-a intensificat eforturile de expansiune la nivel european.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au semnat un contract cu grupul Amazon, pentru noul lor show, care va concura cu programul „Top Gear”, ce va fi difuzat de BBC într-o versiune relansată, care îl va avea ca prezentator principal pe Chris Evans. Cei trei au făcut anunțul joi.

Contractul semnat de Clarkson, Hammond, May şi Wilman cu Amazon vizează realizarea a trei serii pentru serviciul pe bază de abonament Prime al Amazon. Producţia pentru prima serie va începe în curând, show-ul urmând să fie lansat anul viitor.

Denumirea noului show al lui Clarkson, Hammond şi May nu a fost încă stabilită, având în vedere că aceştia nu mai pot folosi brandul „Top Gear”, care aparţine BBC.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*