Ultimele Știri

Surpriză în Parlament: Două partide aflate în opoziție se aliază

Anul ce urmează vine cu o mare surpriză în Parlament, urmând să aibă loc o alianță politică între două partide aflate în opoziție. După ce partidul lui Călin Popescu Tăriceanu se desparte de PSD, liberalii nu exclud o posibilă alianță cu acesta.

În susținerea acestei idei, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, declara, joi, că ar fi binevenită o colaborare, pentru alegerile locale, cu Călin Popescu Tăriceanu.

„Nu s-a pus problema de acum să discutăm de o formulă de susținere, la consiliile judetene, cu partidul domnului Tăriceanu, dar nu o exclud, ba dimpotrivă. La cald, între un PSD-ist și domnul Tăriceanu, îl prefer pe domnul Tăriceanu de 1.000 de ori lider al Senatului. Altfel, o să ne gândim la orice fel de socoteli”, afirma Gorghiu.

Alianța PSD-ALDE pare să fie deja un subiect de domeniul trecutului, mai ales după discuțiile în contradictoriu pe tema bugetui, între Tăriceanu și Liviu Dragnea.

„Coaliția nu mai există de mult pentru că s-a retras guvernul, dar era o colaborare parlamentară care funcționa. Dar, în mai multe rânduri, cei de la ALDE nu au mai votat așa cum am votat noi și UNPR. Deci s-ar putea ca, în fapt, să nu mai existe”, spunea Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*