Ultimele Știri

Surpările din zona Eroilor: Probleme în lanţ datorită lucrărilor la magistrala de metrou

eroilor

Restricţiile de circulaţie în zona Eroilor, unde s-a surpat şoseaua din cauza lucrărilor la extinderea magistralei de metrou, vor fi menţinute pentru cel puţin 30 de zile, a declarat, duminică, Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei.

„Restricţiile de circulaţie vor fi menţinute pentru cel puţin 30 de zile în zona Eroilor. Astăzi când vorbim constructorul a anunţat că a pus în siguranţă perimetrul. (…) Zona este monitorizată atent”, a declarat Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei.

Acesta a mai menţionat că de restricţiile de circulaţie vor fi afectaţi în special cetăţenii care locuiesc în cartierele Drumul Taberei şi Militari. La sediul Primăriei Capitalei a avut loc, duminică, o şedinţă la care au participat reprezentanţi ai Metrorex, ai Poliţiei Rutiere, ISU şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi prefectul Capitalei, Paul Petrovan, la care au fost discutate măsurile de intervenţie pentru punerea în siguranţă a zonei, precum şi eventuale măsuri de extindere a restricţiei de circulaţie.

„Restricţiile de circulaţie vor fi menţinute cel puţin 30 de zile în zona Eroilor. Constructorul a anunţat că a pus în siguranţa perimetrul, nu e risc de prăbuşire. Zona e monitorizată atent. Sunt 14 persoane cărora li s-a pus în vedere faptul că, din cauza tasării, există un potenţial risc asupra structurii de rezistenţă a clădirii. 4 persoane au apelat la o formă de ajutor pusă la dispoziţie de constructor, au fost cazate la hotel. Restul de 10 au optat pentru varianta cazării la rude”, a declarat Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*