Ultimele Știri

Supraviețuitor din Colectiv, obligat să restituie bani statului: „Altă ordinarie”

colectiv supravietuitor

Un rănit în incendiul de la Colectiv acuză autoritățile că îl pun să plătească înapoi către stat o parte din suma primită drept ajutor, pentru spitalizare.

Cătălin Scânteie, chitaristul trupei Hatemode, a fost externat de la Spitalul „Bagdasar-Arseni” după ce a fost îngrijit mai bine de patru săptămani, ca urmare a rănilor suferite pe 30 octombrie. Acum, Cătălin Scânteie dezvăluie, într-un mesaj pe Facebook, că unii dintre răniți sunt obligați să dea înapoi o parte din ajutoarele bănești pe care le-au primit de la stat.

CITEȘTE ȘI: Răniţii din Colectiv spun că nu au primit un leu deşi a avut loc un concert caritabil al Sopranei Angela Gheorghiu

„Altă ordinărie din partea statului roman, ca multe altele după revoluție.

V-ați bucurat cumva ca v-a dat statul 6000 lei gen „ajutor pe perioada spitalizarii” după incendiul din Colectiv? Adică 200 lei/zi x 30 zile? Sau măcar ați zâmbit amar pe motiv că totul își revine la normal în țara asta?

Eh, stați liniștiți dragii mei „pârliți” în Colecitv… Bucuria a fost de scurtă durată. Dacă ați stat internați mai puțin de 30 de zile, acum trebuie să înapoiați banii, că altfel va sărăci statul român din cauza voastră. Nu mai contează că am revenit la tratament și schimbare de pansament o dată la 2-3 zile, ei vor banii înapoi…

Azi, printre altele, trebuie să ajung la nu știu ce c**at de agenție de stat cu sediul pe Calea Victoriei, ca să dau înapoi 400 lei, deoarece și-au permis „ăia” de la Spitalul Bagdasar Arseni să mă externeze mai devreme, pe 28 noiembrie.

 Mai exact, ca să nu orbecăiți căutând, e vorba de „Agenția de Plati”, etajul 3, la Contabilitate, la domnul Trușcă. Clădirea cu B1 TV.

Deci cum s-ar spune, „am tras statul în piept cu 2 zile” că m-am externat mai devreme, iar acum sunt pasibil de amendă sau în cel mai bun caz de poprire pe conturi.

Nu știu de ce, dar imi vine să-i cam dau pe toți înapoi. În cazul ăsta chiar nu mai am neovie. Bleah!”

 

#colectiv / #ImpreunaRezistam si nu numai… Alta ordinarie din partea statului roman, ca multe altele dupa revolutie……

Posted by Catalin Scanteie on 12 Ianuarie 2016

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*