Ultimele Știri

Suporterii rapidiști de la T2 au explicat atacul în stil mafiot cu săbii și pistoale al interlopilor din Giulești

T2

Luni seara la baza ProRapid a avut loc un incident între suporterii de la Tribuna a doua (T2) și interlopii conduși de Gigi Corsicanu și Liviu Ungureanu alias Bocciu’, ambii foști lideri de galerie ai Rapidului. 

Tot scandalul ar fi pornit de la demiterea a doi oameni Nelu Butoi și Dragoș Sabău care făceau jocurile din cadrul clubului pentru interlopii din Giulești. Patronul Rapidului Valerii Moraru se pare că nu vrea să îi mai finanțeze pe interlopi, de aici și incidentele de seara trecută. 

Interlopii din Giulești îi consideră pe suporterii de la Tribuna a doua drept principalii vinovați pentru demiterea celor doi oameni din cadrul clubului. 

”De fapt ce s-a întâmplat? De fapt ce se întâmplă de mult timp. Avem nişte oameni în peluza şi la oficială care au trăit şi îşi doresc să trăiască pe spatele Rapidului ca nişte căpuşe. Aceşti oameni atunci când le tai sursă această de venit fac orice că să te reducă la tăcere şi să te elimine din peisaj. Prin violenţă, în stil mafiot.

11760282_1096878060325828_386931127968167051_n

Ieri, la ProRapid, unde noi, t2, ne-am strâns în număr relativ mic pentru a vedea ce e cu haosul din cadrul clubului, am fost şocaţi să vedem că în anul 2015 „cei de la peluză” au venit cu răngi, cuţite şi pistoale pentru a se război cu noi. Vom încerca să prezentăm o desfăşurare succintă a evenimentelor de la baza sportivă ProRapid.

Pentru început, Baltazar, om din anturajul peluzei, a provocat un membru al tribunei la bătaie 1 contra 1, bărbăteşte, doar că la final, a uitat de fair play, nemaiputând continuă a ridicat mâna să dea noroc cu băiatul nostru de la tribună, lăsând să se înţeleagă că lupta s-a terminat, dar în momentul următor a încercat să-l lovească mişeleşte. Nimeni nu a intervenit contra lui deşi în acel moment eram la faţă locului 30 de membri t2 contra a 4 băieţi de la peluză şi cu toate că putea ieşi o busculadă, am preferat să ne vedem de ale noastre fără nici un scandal.

După acest episod au venit mai multe maşini cu oameni din peluză şi prietenii lor din afară stadionului, adică interlopi. Am fost atacaţi cu cuţite de aceşti indivizi aşa că am bătut în retragere, cum îţi pot măsură forţele cu mâinile goale împotriva cuţitelor şi a pistoalelor? Fostul lider de galerie, Liviu Ungureanu alias Bocciu’ a coborât din maşină cu pistolul îndreptat spre noi şi cu un cuţit în cealaltă mână. A tras fără să ezite 4 focuri înspre grupul nostru. În aceste condiţii ne-am retras şi am încercat să ne apărăm aruncând în direcţia lor cu pietre, acesta fiind singurul nostru mijloc de apărare.

În tot acest timp alţi băieţi de la peluză, inclusiv Gheorghe Răducanu alias Corsicanu, au intrat prin baza de antrenament să-i caute pe cei doi reprezentanţi ai t2, Paul şi Boantă, pentru a se răzbună pe ei fizic. Îi invitau la o discuţie în condiţiile în care întreg grupul era înarmat cu bate şi cuţite, ne putem imagina cum s-ar fi desfăşurat o astfel de „întrevedere”. Ne întrebăm cum au intrat aceste persoane în cadrul bazei sportive în condiţiile în care poliţia a fost ţinută la poartă circa 20 de minute.

Acest scandal a avut loc din cauza că au fost demişi Nelu Butoi şi Dragoş Sabău, două personaje cheie din club, cu ajutorul cărora cei de la peluză îşi exercitau influenţă la Rapid pentru obţinerea unor avantaje.

Dacă evenimentele de pe 25 iunie 2014 nu au convins rapidiştii de intenţiile şi comportamentul acestor indivizi, considerăm că în acest moment au suficiente argumente pentru a înţelege că aceste personaje nu au nici o legătură cu rapidismul şi mai degrabă pentru ei Rapidul este o afacere.

Este pentru a nu ştim câtă oară când se încearcă să se pună pumnul în gură rapidiştilor liberi cu oameni aduşi de pe la alte echipe sau din lumea interlopă.

Vom continua să fim alături de Rapid indiferent de presiunile la care suntem supuşi. Doar împreună putem salva spiritul Rapidului şi să-l eliberăm de cloaca de profitori ce s-a cuibărit în clubul nostru drag.

Obligatoriu Înainte!” – se arată în comunicatul T2.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*