Ultimele Știri

Suporterii maghiari au ajuns în Capitală!

 Fanii maghiari au ajuns în Capitală cu trenul, în jurul orei 13:30, pentru meciul România-Ungaria care se va desfășura pe Arena Națională astăzi începând cu orele 19:00. Circa 800 de maghiari au sosit cu ”trenul de aur” la București, iar restul fanilor maghiari ar urma să sosească cu microbuzele sau mașini personale. Suporterii urmează să fie duşi direct la Arena Naţională cu 15 autobuze ale RATB. Maghiarii au avut un comportament civilizat, exceptând faptul că au aprins și aruncat cu torțe și fumigene la intrarea trenului în gara Băneasa.

„Trenul de aur”, este un tren special pentru fanii maghiari care a plecat de la Budapesta cu o locomotivă pictată cu chipurile celor mai cunoscuţi fotbalişti din Ungaria. 

Aproximativ 3000 de suporteri, conform FRF, vin la Bucureşti, atât cu trenul, cât şi cu maşini personale. 

Pe traseul de la gara Băneasa până la stadion, transportul va fi supravegheat şi cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General pentru Aviaţie, pentru a avea imagini în timp real de pe traseu şi a evita eventuale incidente, a declarat pentru MEDIAFAX, Irina Drăgan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române. De asemenea, suporterii vor fi filmaţi cu ajutorul unor drone comandate de la sol.

Fanii unguri au primit, la sosirea la Bucureşti, un pliant cu informaţii privind traseul, detalii despre stadion şi măsurile care trebuie să le respecte în România.

Pe unul dintre mesajele provocatoare afișate la plecarea din Budapesta, fanii maghiari au scris „Mergeţi înapoi pe pământul vostru”, referire la Ţinutul Secuiesc. Lângă această pânză, au scris afişat un alt mesaj „Ţinutul Secuiesc nu e România”. Al treilea banner este inspirat din „Lord of the rings”: „Înspre Mordor (n.r. ţinutul lui Sauron, personaj negativ în opera lui Tolkien. Este un tărâm al morţii şi al focului, ai cărui „locuitori” sunt orcii)”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*