Ultimele Știri

Supermarketurile ar putea fi obligate să amenajeze un raion pentru produsele tradiţionale

Comisia de aglicultură, împreună cu deputatul Ioan Dîrzu, au inițiat un proiect prin care doresc să oblige supermarketurile să amenejeze un raion special pentru produsele tradiționale din România.

Toate supermarketurile cu o suprafaţă mai mare de 2.500 de metri pătraţi vor fi nevoite să aibă un raion special pentru produsele tradiţionale din România, dacă proiectul va fi acceptat de Parlament.

„Am iniţiat un proiect legislativ prin care solicităm ca în supermarketuri, şi anume cele care au o suprafaţă mai mare de 2.500 de metri pătraţi, să existe raion special unde se pot expune produsele tradiţionale din România. Proiectul urmează să îşi parcurgă etapele necesare pentru a deveni sau a-şi însuşi un vot în Camera Deputaţilor”, a afirmat Ioan Dîrzu.

Producătorii români de produse tradiționale nu pot pătrunde în supermarketuri, chiar dacă produsele lor sunt de calitate. Iar în urma unei întâlniri s-a născut acest proiect, menit să îi ajute pe producători. Ioan Dîrzu speră că proiectul va fi acceptat și susținut de către parlamentari.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*