Ultimele Știri

Sunt prieteni din nou. Cineva din PSD i-a trădat pe Ponta şi pe Dragnea

Liviu Dragnea: Cineva în PSD m-a trădat şi pe mine, şi pe Victor Ponta

ponta si dragnea

Liviu Dragnea a afirmat că un membru al partidului PSD l-a trădat atât pe el cât şi pe premierul Victor Ponta, completând că mesajul pe care l-a trimis prim ministrului a fost mai mult pentru colegii de partid, şi nu pentru Ponta, care a „înţeles” situaţia.

Dragnea a răspuns solicitărilor presei şi a explicat dacă, prin declaraţiile sale, potrivit cărora nu el a fost cel care a trădat în PSD, vrea să dea de înţeles că o trădare a existat totuşi în partid. Liviu Dragnea a evitat să dea însă prea multe explicaţii. Întrebat însă cine este cel care a trădat, liderul interimar al PSD a răspuns că este vorba despre „cineva care ne-a trădat şi pe mine şi pe Victor.”

În privinţa comentariilor despre relaţia sa cu premierul, pe care le-a postat pe pagina de Facebook, acesta a declarat că mesajul a fost mai mult pentru colegii din partidul PSD, deoarece cu Victor Ponta a discutat şi acesta „înţelege” situaţia. „Am fost foarte sincer acolo şi nu mai vreau să spun în fiecare zi aceleaşi lucruri. Victor Ponta rămâne prietenul meu, nici cu gândul, nici cu fapta nu voi face nimic împotriva lui, ba dimpotrivă”, a completat Liviu Dragnea.

Acesta a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care vorbeşte despre „prietenia” sa cu Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a precizat că deşi premierul este printre puţinii oameni la care ţine cu adevărat, relaţiile dintre ei în ultima vreme par să se fi „răcit” după gesturile „anapoda” ale lui Ponta, când acesta a părăsit „regulile prieteniei”


ponta si dragneaCiteşte şi: Barca prieteniei ”neprețuite” dintre Dragnea și Ponta nu s-a scufundat

 

 

 


Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*