Şumudică spune că nu va folosi niciun titular al Astrei în meciul cu Steaua din Cupa Ligii

  • Adrian Marinescu
  • 11 aprilie 2016
  • Sport
sumudica

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat că nu va folosi niciun titular în meciul de miercuri, cu Steaua, din Cupa Ligii, pentru a-i odihni înaintea partidei din Liga I, programată sâmbătă.

„Ne-au bătutut în Cupa Ligii, când nu m-a interesat. Nu că nu mă interesează, respect competiţia, dar de data asta nu o să joace la meciul de miercuri niciunul dintre titularii cu care voi juca sâmbătă. Pot să le spun asta de luni. Ne-au bătut în Cupa Ligii, când au meritat, dar de data asta va fi cu siguranţă un alt meci. Eu zic că suntem în creştere, atunci ne-au prins în cea mai proastă perioadă, am avut un recul. De la meciul ăla noi am crescut. Nu ştiu dacă vom putea să-i batem sau să scoatem un punct. De data asta avem două semne, că tot le place unora să spună că eu sunt parior. Putem să terminăm şi la egalitate şi să câştigăm”, a declarat Şumudică la Digi Sport.

Tehnicianul consideră grave acuzaţiile steliştilor, potrivit cărora Dinamo nu şi-ar fi apărat corect şansele în meciul Astra Giurgiu.

„Este o declaraţie foarte gravă, să spui că o echipă nu îşi apără corect şansele. Nu am mai întâlnit aşa ceva în ultimii ani în fotbalul românesc. Trebuie să probezi. Aceste declaraţii sunt cu atingere. Şi la jucătorii mei. Dacă el (n.r. – Laurenţiu Reghecampf) s-a referit la jocul Astra cu Dinamo, înseamnă că Alibec, dacă a dat trei goluri, ce să înţeleg? Că l-au lăsat să dea trei goluri, că nu şi-a apărat corect şansele Dinamo? Probabil era nervos după joc, se aştepta să câştige”, a spus el.

Echipele Steaua şi Dinamo au terminat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 1-1, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I. Cu două etape înainte, Dinamo a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de Astra Giurgiu.

Astra şi Steaua se vor întâlni de două ori în această săptămână, prima dată, miercuri, de la ora 18.30, în returul semifinalelor Cupei Ligii (scor 1-0 pentru stelişti în tur) şi sâmbătă, de la ora 20.20, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I. Ambele partide se vor desfăşura la Giurgiu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *