Ultimele Știri

Sumele exorbitante pe care le câștigă o prostituată de lux. Între timp, care sunt veniturile unui profesor universitar

O prostituată de lux ajunge să câștige sume exorbitante pentru doar câteva ore de ”muncă”. În doar un weekend de prestație, acestea pot câștiga infinit mai mult decât maximul pe care îl poate câștiga un profesor universitar, cu zeci de ani de experiență.

Cu câteva luni în urmă, HotNews publica un articol cu povestea unei prostituate, care s-a transformat din studentă cu venituri aproape zero, în prostituată de lux cu venituri de 500 de euro pe două sau trei ore de ”muncă”. M.I,  așa cum a fost numită, a ajuns la o agenție de modeling, iar apoi a luat drumul capitalei. Aceasta este povestea multor fete care ajung să își câștige existența prin prostituție.

Pentru a face parte din categoria prostituatelor de clasă superioară trebuie să fii mai mult decât o simplă prostituată, fata trebuie să fie: frumoasă, inteligentă, și nu în ultimul rând stilată.

Cu primul client s-a întânlit la un restaurant al unui hotel de lux bucureștean. El era un bărbat destul de tânăr, dar cu foarte mulți bani, era director general al unei prestigioase reprezentanțe de mașini nemțești din România.

Fata a petrecut cu domnul director trei ore, timp în care au avut și contact sexual. Plata a fost de 500 de euro (2.200 lei).

Practic, pentru maxim două ore petrecute în compania unui bărbat bogat, o prostituată de lux primește între 500 și 600 de euro. La aceste sume se adaugă cadourile sau cumpărăturile scumpe, care pot ajunge până la 1.500 de euro.

De asemenea, acestea pot fi solicitate pentru a îi însoți în călătorii pe aceștia, ocazie cu care devin bogate peste noapte. Pentru un weekend în străinătate petrecut în compania unei prostituate de lux, clientul plăteste în jur de 1500 euro plus toate cheltuielile. Se pleacă cu avionul, dar, pentru salvarea aparențelor, locurile ocupate de cei doi sunt la distanță unul de celalalt. Ajunși la destinație, cazarea la hotel se face tot în camere separate.

Pentru funcţiile bugetare din învăţământ, salariile de bază prevăzute în varianta de proiect al legii salarizării încep de la 1.359 de lei, cât ar trebui să primească un profesor/învăţător cu studii liceale şi debutant, şi până la 7.868 de lei, cât ar putea fi salariul de bază maxim obţinut de un profesor universitar cu peste 40 de ani vechime în învăţământ şi gradaţia 5, conform Mediafax. Vorbim de salariul lunar, bineînțeles.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*