Ultimele Știri

Suedia a câștigat Eurovision 2015 cu piesa Heroes

Mans Zelmerlow

Suedia a reușit să câștige Eurovison 2015 cu piesa Heroes interpretată de artistul Mans Zelmerlow, după o luptă acerbă cu Polina Gagarina din Rusia care a interpretat piesa A Milion Voices.

În urma victoriei detașate obținute de Mans Zelmerlow ediția de anul viitor va avea loc la Stockholm. Suedia a bifat a 52-a participare la Eurovision, concurs pe care l-a câștigat de 6 ori. În 2012, Loreen reușea să câștige Eurovison cu piesa „Euphoria”. Suedia încheie concursul cu 365 de puncte, urmată de Rusia, cu 303 puncte și Italia, cu 292. Austria, țara gazdă și câstigătoarea de anul trecut, nu a primit niciun punct și termină competiția pe ultimul loc, alături de Germania.

România a fost reprezentată de Voltaj cu piesa ‘De la capăt’, însă nu au reușit să impresioneze publicul european și au ocupat doar locul 15. 

„Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră (‘De la capăt’, n.r.) şi mergem mai departe”, a spus Călin Goia după finala Eurovision.

Întrebat dacă este un cadou frumos participarea în finala Eurovision 2015, sâmbătă, chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani, Călin Goia a spus: „Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, şi atâta timp cât eşti în finală este o realizare”.

„Am venit cu un alt gând, de a fi mult mai sus decât am reuşit, dar nu ne demoralizăm şi nu ne oprim”, a mai spus Călin Goia.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*