Ultimele Știri

Sucul de sfeclă roşie – beneficii miraculoase pentru organism

Sfecla roșie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism. Sfecla reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, fosfați, mangan și potasiu.

Sucul de sfeclă este unul dintre alimentele cele mai bogate ca sursă de antioxidanți şi nitraţi naturali. Nitraţii sunt componente care îmbunătăţesc circulaţia sangvină în corp – inclusiv la nivelul creierului, inimii şi muşchilor. Aceşti nitraţi naturali cresc numărul de molecule din vasele de sânge şi ajută la deschiderea vaselor, permiţând oxigenului să circule într-o cantitate mai mare, mai ficientă.

2

În multe cazuri, consumul sfeclei întregi este modalitatea cea mai eficientă de a „profita” de toţi nutrienţii, fibrele şi efectele sănătoase. Totuşi, pentru a îmbunătăţi presiunea şi circulaţia sângelui, sucul de sfeclă este cel mai eficient. Atunci când găteşti sfecla într-un anumit fel, cantitatea de nutrienţi benefici circulaţiei sangvine vor scădea. Dar dacă consumi un pahar de suc în fiecare dimineaţă, te vei bucura de efectul sănătos 100%.

4

1-2 pahare de suc de sfeclă consumat în fiecare zi pare să aibă un efect semnificativ pentru îmbunătăţirea presiunii sângelui. Sfecla roşie nu este un aliment scump şi se poate procura de la orice supermarket şi prepara cu uşurinţă acasă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*