Ultimele Știri

SUA cere o legislaţie Big Brother pentru România

Subsecretarul american Victoria Nuland are o vizită în România şi a salutat progresele noastre în Justiţie. Doamna Nuland le cere oficialilor români implementarea unei legi Big Brother.

În urma atentatelor teroriste din Franţa autorităţile române s-au grăbit să anunţe implementarea legilor Big Brother deşi au avut eşecuri pe bandă rulantă, deoarece Curtea Constituţională a mai anulat două proiecte de acest fel pentru că ar încălca dreptul la viaţă privată al cetăţenilor.

Aleșii au mai depus de curând un proiect de lege în Parlament care conține un articol unde se prevede ascultarea telefoanelor și înregistrarea datelor de pe calculatoarele românilor fără mandat.

Prima lege Big Brother impunea operatorilor de comunicații să stocheze timp de 6 luni datele privind convorbirile efectuate, durata si locul unde au avut loc. Cealaltă voia să oblige clienții să își dea datele personale, inclusiv CNP-ul, la cumpararea unei cartele PrePay.

Victoria Nuland a mai cerut autorităţilor române, respectarea statului de drept şi încetarea practicii privind ordonanţele de urgenţă, metodă utilizată foarte des de guvernul Ponta.

11

pontache

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on SUA cere o legislaţie Big Brother pentru România

  1. Romania vrea libertatea de a gandi fara frica de a-si cenzura gandurile … revolutia din 1989 nu a fost facuta ptr a ne cenzura gandurile si faptele, suntem liberi de orice constrangeri si asa dorim sa ramanem.
    Romania nu este America, nu este Franta, nu este Anglia sau Germania … ei au motive de teama, au invadat si cotropit tot ce au dorit, noi insa am fost aici „de cand lumea” !

  2. SA-SI BAGE AMERICANII LEGEA BIG BROTHER IN PIZDA MAMII LOR.EI AU ORGANIZAT ATENTATUL DE LA PARIS SI MULTE ALTELE,PT.A PUTEA IMPLEMENTA LEGEA LA NIVEL MONDIAL.

  3. Francezii au aşa lege de 12 ani. N-a folosit la nimic. Teroriştii au fost cunoscuţi şi ascultaţi. Cine are secrete va comunica pe alte canale.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*