Ultimele Știri

SUA: 28 de răniţi după ce un şofer beat a intrat cu o camionetă în mulţimea de la parada Mardi Gras din New Orleans

new orleans

Autorităţile americane au anunţat că 28 de persoane au fost rănite, după ce un bărbat în stare de ebrietate a intrat cu o camionetă în mijlocul mulţimii care asista la renumita paradă Mardi Gras din metropola New Orleans. Presa locală a relatat că 12 persoane sunt internate în stare critică, iar printre răniţi s-ar număra inclusiv o poliţiştă care asigura securitatea la paradă, transmite Reuters.

Camioneta se deplasa pe singura bandă din zonă deschisă traficului, atunci când a lovit trei autovehicule, inclusiv o autobasculantă, înainte de a vira brusc spre mulţimea care asista la parada Mardi Gras.

Poliţiştii l-au arestat imediat pe şoferul camionetei, care potrivit martorilor părea să fie sub influenţa unor băuturi alcoolice sau droguri.

Primarul Mitch Landrieu a susţinut într-o declaraţia că este vorba de un ”şofer beat”.

Imaginile video au surprins haosul care a urmat accidentului, însă parada ”Krewe of Endymion” – cea mai mare şi populară din sezonul Mardi Gras – a continuat pe străzile din New Orleans.

Agenţii Biroului Federal de Investigaţii au anunţat că vor colabora cu autorităţile locale pentru a determina dacă a existat vreo încălcare a legislaţiei federale.

Acesta nu este singurul incident de la festivităţile Mardi Gras.

Cu doar câteva ore mai devreme, arma unui bărbat s-a declanşat accidental într-o toaletă publică din New Orleans.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*