Ultimele Știri

Studiu pentru menţinerea Transfăgărăşanului deschis tot anul. Cât plătește CNADNR

CNADNR dă aproape 4 milioane lei pe un studiu pentru menţinerea Transfăgărăşanului deschis tot anul

transfagarasan

O licitaţie deschisă de 3,7 milioane de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate care să identifice soluţii pentru ca circulaţia pe Transfăgărăşan să fie deschisă tot timpul anului, a fost lansată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

DN 7C este un drum de altitudine care corelează sudul României cu Transilvania traversând Carpaţii Meridionali. Acest drum ajunge la barajul Vidraru şi este deschis traficului sezonier din iunie până în noiembrie, fiind un drum turistic de munte.

„Proiectul are ca scop principal reabilitarea şi modernizarea drumului existent pentru ca circulaţia să fie deschisă tot timpul anului şi pe secţiunea de drum cuprinsă între km 10+000 (Piscul Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă) prin adoptarea unor soluţii tehnice corespunzătoare”, a informat CNADNR, într-un comunicat.

Durata contractului este de 12 luni de la data de începere a contractului şi presupune şase luni pentru elaborarea expertizei tehnice şi a studiului de fezabilitate, la care se adaugă şase luni de asistenţă acordată beneficiarului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*