Ultimele Știri

Studenţii au primit zile libere ca să voteze

Guvernul a hotărât să acorde două zile libere studenţiilor. Aceştia vor fi liberi vineri, 14 noiembrie, şi luni 17 noiembrie. Studenţii sunt îndemnaţi să voteze în localitatea de reşedinţă.

În unele judeţe s-a înregistrat un număr mai mare de votanţi decât cei trecuţi pe liste. În unele oraşe au fost chiar cu 51.000 mai multe persoane care au votat, decât locuitorii trecuţi pe liste. Mai mult, în unele secţii studenţii s-au prezentat în număr foarte mare iar lucrurile s-au desfăşurat destul de greu. Acum, studenţii sunt încurajaţi să voteze în localităţiile unde au domiciuliul.

„Astăzi, adoptăm hotărârea de guvern propusă de Ministerul Educaţiei, un lucru care se mai folosea, de altfel, la cam toate alegerile, şi generale, şi locale. Ziua de luni pentru studenţi este liberă, cei care vor să rămână în centrul universitar rămân, dar cei care vor să meargă acasă să poată să voteze. Şi vineri, şi luni, în aşa fel încât, dacă merg acasă, votează acasă, dacă rămân aici, în centrele universitare, să ne organizăm bine şi să nu fie niciun fel de coadă sau aglomeraţie”, a declarat premierul Victor Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*