Ultimele Știri

Studentă bătută cu pumnii şi picioarele în faţa gării din Braşov

violenta

O tânără de 23 de ani, studentă la Braşov, a fost bătută cu pumnii şi picioarele în faţa gării din municipiu, de către un tânăr de 19 ani, pe care fata l-a apostrofat pentru că se luase de alte persoane din gară, agresorul fiind arestat preventiv pe 30 de zile pentru tentativă de omor.

Potrivit prim-procurorului Alina Popescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov:

‘Incidentul s-a petrecut duminică noapte, în jurul orei 23.00, în faţa Gării Braşov, când Ulniuc Florin Valentin, în vârstă de 19 ani, a lovit-o cu pumnii şi picioarele pe o tânără de 23 de ani, studentă la Braşov’.

Tânăra se afla lângă chioşcurile din faţa gării, de unde îşi luase o cafea, şi a asistat la o altercaţie dintre un tânăr şi alte persoane. Fata a intervenit şi l-a apostrofat pe tânărul de 19 ani care s-a luat fără motiv de celelalte persoane care se aflau în faţa chioşcului, moment în care acesta s-a enervat şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele în cap.

Conform sursei citate, tânăra a suferit leziuni grave la cap şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov de o ambulanţă, având nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov au anunţat, marţi, că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de agresor pentru infracţiunea de „tentativă la omor”.

‘Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în noaptea de 27 septembrie în jurul orelor 23.15, în faţa gării Braşov, inculpatul a aplicat persoanei vătămate S.D.A. (23 ani) mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului, determinând producerea unor leziuni grave în zona craniană, ce necesită pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, acestea punînd în pericol viaţa acesteia’, a spus Alina Popescu, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Braşov.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere admisă de către instanţă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*