Străinii ne fură și pacienții. Țara în care românii primesc subvenţii de la stat ca să-şi trateze bolile în clinici

medici

În timp ce medicii români pleacă în străinătate nemulţumiţi de salarii, românii care apelează la intervenţii medicale de orice tip, în cadrul a 33 de clinici din Turcia, beneficiază de o reducere de 50% a transportului prin Turkish Airlines, în cadrul unui program special, susţinut de guvernul turc, anunţă agenţia de turism Happy Tour, într-un comunicat.

Programul vizează orice tip de tratament medical şi intervenţie chirurgicală, de la tratamente de detoxifiere, operaţii estetice la intervenţii chirurgicale complexe sau recuperare medicală. 33 de clinici, printer care Acibadem International Hospital, Medical Park Antalya Hastanesi, Amerikan Hastanesi, Kent Hospital sau Izmir Universitesi Medikalpark Hastanesi, sunt disponibile pentru tratamentele medicale cerute de pacienţii români.  

Returnarea cheltuielilor de transport poate fi realizată prin intermediul agenţiei de turism Happy Tour.

“Programul special iniţiat de guvernul turc se adresează şi managerilor cărora companiile le oferă  gratuit abonamente de sănătătate în străinătate, dar şi românilor atraşi de renumele clinicilor turceşti. Reducerea de 50% a preţului biletelor de avion face practic mai accesibil accesul la tratamente medicale în Turcia”, a declarat directorul de marketing al Happy Tour, Alexandra Mateuţă.

Estimările agenţiei de turism arată că anul acesta numărul românilor care se vor trata în clinici din Turcia va creşte cu 40%.

Peste 2.000 de români se tratează, anual, în Turcia, preţul tratamentelor variind de la câteva sute de euro pentru internare, cu analize şi diagnostic, la zeci de mii de euro, în cazul unei intervenţii chirurgicale complexe cu tratament medical post operator.

Compania de turism Happy Tour este una dintre cele 10 din întreaga lume acreditate de operatorul turc de transport aerian pentru vânzarea de bilete de avion românilor interesaţi de tratamente medicale în Turcia, începând cu luna martie şi până la finalul anului.

Fiecare pacient va beneficia de o subvenţie de 50% din preţul biletelor de avion Turkish Airlines, suportată de guvernul turc, în cadrul pachetului care cuprinde transport şi tratament medical.

Happy Tour este deţinută de fondul de investiţii GED Capital şi parte din Happy Tour Group, o cifră de afaceri de 94 milioane de euro în 2015. Din grup mai fac parte agenţia de turism online Paravion şi turoperatorul Prestige Tours. La nivel naţional, grupul are 83 de agenţii proprii şi asociate, numărând 94 de puncte de vânzare, în 52 de oraşe din România, Turcia, Bulgaria şi Republica Moldova.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *