Steve Martin, expoziție de artă pentru Lawren Harris

  • Adrian Marinescu
  • 14 martie 2016
  • Cultură

Actorul şi muzicianul Steve Martin a devenit curator al unei expoziţii de artă, dedicată artistului canadian Lawren Harris.

Starul hollywoodian, totodată un avid colecţionar de artă, este curatorul expoziţiei ”The Idea of North: The Paintings of Lawren Harris”, care a fost vernisată, Museum of Fine Arts din Boston. Expoziţia este deschisă pentru public începând de sâmbătă, 12 martie.

Aceste opere semnate de Harris nu au fost prezentate niciodată împreună. Ele sunt crema creaţiilor sale

Steve Martin

Lawren Stewart Harris (23 octombrie 1885 – 29 ianuarie 1970) a fost un pictor canadian modernist. Născut în Brantford, în provincia Ontario, Lawren Harris a făcut parte din Group of Seven, un grup de şapte artişti avangardişti care au inventat un stil distinct în pictura canadiană, la începutul secolului al XX-lea.

Steve Martin, născut pe 14 august 1945, este un actor, scriitor, producător şi muzician american. S-a remarcat în anii 1960 în calitate de scenarist al unor spectacole de stand up comedy şi, ulterior, a apărut frecvent în emisiunea de televiziune ”The Tonight Show”. Starul american a fost recompensat cu numeroase premii şi distincţii, inclusiv Oscar, Emmy şi Grammy.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *