Ultimele Știri

Stelian Tănase cere, din nou, retragerea ofiţerilor acoperiţi din TVR

Stelian Tănase

Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a declarat, astăzi, că îşi menţine cererea către SRI de a-şi retrage agenţii acoperiţi din TVR, precizând că aşteaptă să îl sune directorul instituţiei, Eduard Hellvig, pentru a discuta pe această temă.

Stelian Tănase a solicitat, din nou, Serviciului Român de Informaţii, să dispună retragerea ofiţerilor acoperiţi din TVR. 

„N-am avut o întâlnire şi o doresc, pentru că acolo au fost nişte schimbări, la vârful SRI, care au schimbat puţin datele problemei. Reacţia mea a fost la interviul pe care l-a dat George Maior şi în care a spus că sunt agenţi acoperiţi în presă. Eu imediat am ripostat, am spus că să-i retragă din TVR. Menţin şi acum această cerere către SRI. Pe mine nu mă priveşte cine conduce acest serviciu, ci instituţia şi atitudinea”, a declarat Tănase.

Stelian Tănase a spus că va insista pe acest subiect.

„Voi insista. Am dat un telefon la SRI pentru a avea o discuţie cu domnul Hellvig, pe care, de altfel, îl cunosc. Şi de la cabinet mi s-a spus că o să fim sunaţi. Sunt două săptămâni de când s-a întâmplat asta, n-au sunat, dar, uitându-ne pe agendă, vedem că acolo, la SRI, a fost foarte multă treabă şi bănuiesc, când va găsi un moment, după Paşti, mă va suna. Şi el mă cunoaşte. Şi o să putem să discutăm. Insist şi acum, agenţii serviciilor secrete trebuie retraşi din TVR”, a mai spus Tănase.

În cadrul unui interviu, George Maior a fost întrebat cum stă SRI, pe care la momentul respectiv îl conducea, cu ofiţerii acoperiţi din presă. „Cum stau toate statele democratice europene”, a răspuns George Maior.

După această declaraţie, Stelian Tănase i-a transmis o scrisoare directorului interimar al SRI, generalul-locotenent Florian Coldea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*