Ultimele Știri

Steaua va împrumuta jucători de la Barcelona

Din sezonul viitor, Steaua ar putea împrumuta jucători tineri ai Barcelonei, datorită unor contacte pe care Costel Gâlcă le are în Spania, conform ediției tipărite a Gazetei Sporturilor.

Dacă tot am observat că împrumuturile sunt în trend pe la echipele din Europa, antrenorul Stelei și-a propus să încerce să profite de pe urma relațiilor pe care le mai are din timpul petrecut ca fotbalist și antrenor în Spania, astfel vor putea veni în Ghencea mai mulți jucători, precum Federico Piovaccari, dar această dată chiar de la Barcelona.

Chiar atunci când a preluat conducerea echipei roș-albastre, Gâlcă a insistat să vină Sergio Gomez, însă fundașul central a fost împrumutat până la urmă la Celta Vigo.

Această tactică poate fi de succes pentru campioana României, mai ales că bugetul este restrâns pentru achiziția unor noi jucători, iar din experiențelor anterioare, Steaua a avut de câștigat. 

Federico Piovaccari a fost împrumutat la Steaua pentru sezonul trecut de la Sampdoria, timp în care i-a plătit salariul de 700.000 de euro. Italianul a contribuit decisiv prin cele 10 goluri marcate în cursa pentru titlul din 2013, iar în Champions League a marcat de patru ori, reușind să contribuie la calificarea în grupe.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*