Ultimele Știri

Steaua speră să obțină calificarea la Belgrad

radoi Sursa: Digisport.ro

Steaua este încrezătoare în șansele sale și speră la o calificare la Belgrad în returul cu Partizan din turul III preliminar al UEFA Champions League. Steaua a învins FC Botoșani cu 1-0, sâmbătă seara, după un meci greu, fiind dominată aproape pe toată durata partidei.

„Victoria este binevenită pentru moral înaintea meciului cu Partizan. Aveam o serie de meciuri fără victorie. De mâine vom începe să ne gândim la partida cu Partizan. Cred că ne întoarcem de la Belgrad calificaţi”, a declarat Mirel Rădoi.

Partizan a pierdut primul meci al sezonului, cu Novi Pazar (2-3), dar antrenorul Zoran Milinkovic a odihnit nu mai puțin de zece titulari din meciul cu Steaua.

„Nu au folosit decât portarul şi încă un jucător dintre titularii normali. E o altă competiţie, o altă miză. S-a spus că e o greşeală că odihnim jucători, dar aşa fac şi alte echipe din Europa. La Steaua nu există prima echipă. Avem valoare şi atitudine să ne calificăm. O să dăm tot ceea ce putem pentru a ne califica”, a adăugat tehnicianul bucureştenilor.

La rândul ei, Steaua nu a folosit prima garnitură la Botoşani, dar Rădoi nu e sigur că va putea folosi echipa de bază la Belgrad.Fernando Varela şi Nicuşor Stanciu sunt incerţi, dar fundaşul are şanse mari să fie pe teren.

„Aşteptăm verdictul. La Varela nu cred că vor fi probleme. La Nicuşor, orice zi este importantă. Dacă va exista un risc de 5%, nu îl vom folosi. E un jucător talentat, de viitor, nu ne putem permite să riscăm”, a mai spus fostul internaţional român.

Steaua a fost dominată tot meciul de la Botoşani şi nu a ajuns prea des la poarta moldovenilor. Chiar şi aşa, Rădoi e mulţumit de jocul prestat de rezervele campioanei.

„Am avut ambiţie, atitudine, dăruire. Am făcut un joc bun. Botoşani este una din echipele putenice, joacă un fotbal frumos, agresiv în sensul bun al cuvântului”, a încheiat Rădoi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*