Ultimele Știri

Steaua şi FC Botoşani şi-au aflat adversarele din cupele europene

FK AS Trenčín

Steaua FCSB a dat peste cel mai greu adversar, campioana Slovaciei, AS Trencin, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce FC Botoşani s-a ales cu un adversar din Georgia.

Echipa lui Gigi Becali a fost ghinionistă, astăzi, la tragerea la sorţi pentru turul II preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României urmează să joace împotriva campioanei Slovaciei, AS Trencin, care este o echipă construită după modelul olandez, Ajax Amsterdam.

Primul meci se va disputa în deplasare, la 14 sau 15 iulie, pentru ca returul să aibă loc la București, pe Arena Națională, o săptămână mai târziu, pe 21 sau 22 iulie.

AS Trencin, înființat în 1992, a promovat în prima ligă în 1997, a retrogradat în liga a doua în 2007-2008, după care au revenit în primul eșalon. Cele mai mari rezultate echipa slovacă le-a obţinut după ce fostul mare fotbalist olandez, Tschen La Ling a cumpărat clubul în 2007 şi a investit peste 10 milioane de euro în echipă. 

FC Botoșani va juca în primul tur preliminar al UEFA Europa League cu FC Tskhinvali, locul patru din campionatul Georgiei. Primul meci se va disputa la 2 iulie la Botoșani, iar returul 9 iulie în deplasare. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*